#kotakemuning

Tag posts on Instagram

Media of #kotakemuning

Grab nihh combo raya special ni 📣 Text me utk urusan Beausiti bagi saudara2 di seluruh Malaysia dan terutama kawan2 di K. Langat, Banting, Tlk Panglima Garang, Kebun Baru, Sijangkang 😍, saya @beausiti_umifidas ♥️; agent sah 👋🏻👌🏻 Saya ada stok, saya ada untuk anda.👋🏻👋🏻
Nak cantik & Nak sihat dgn BEAUSITI  klik link di bio okey 👏 /  wasap.my/+60172937173😍👋🏻👋🏻 🚚 Pos seluruh Malaysia ✨
COD free je 🛵Bukit Tinggi🛵Klang
🛵Teluk Panglima Garang
🛵Banting 🛵Sijangkang 🛵Kebun Baru 🛵Jln Kebun
🛵Rembayu 🛵Jenjarum 🛵PulauIndah 🛵BukitTinggiKlang
🛵Pandamaran 🛵Rantau Panjang 🛵Morib 🛵Jugra 🛵Kelanang🛵Sg Rambai 🛵Sg Manggis 🛵Pulau Carey🛵

#portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#sgrambai
#skinfood #vitaminc 
#Beausiti
#TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #minumankecantikan #beausitiUtara #beausitiPerak #beausitiTerengganu #beauSitiPenang #teamSTARZ #beausitiSQUAD. ⠀⠀⠀

Grab nihh combo raya special ni 📣 Text me utk urusan Beausiti bagi saudara2 di seluruh Malaysia dan terutama kawan2 di K. Langat, Banting, Tlk Panglima Garang, Kebun Baru, Sijangkang 😍, saya @beausiti_umifidas ♥️; agent sah 👋🏻👌🏻 Saya ada stok, saya ada untuk anda.👋🏻👋🏻 Nak cantik & Nak sihat dgn BEAUSITI klik link di bio okey 👏 / wasap.my/+60172937173😍👋🏻👋🏻 🚚 Pos seluruh Malaysia ✨ COD free je 🛵Bukit Tinggi🛵Klang 🛵Teluk Panglima Garang 🛵Banting 🛵Sijangkang 🛵Kebun Baru 🛵Jln Kebun 🛵Rembayu 🛵Jenjarum 🛵PulauIndah 🛵BukitTinggiKlang 🛵Pandamaran 🛵Rantau Panjang 🛵Morib 🛵Jugra 🛵Kelanang🛵Sg Rambai 🛵Sg Manggis 🛵Pulau Carey🛵 #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#sgrambai #skinfood #vitaminc #Beausiti #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #minumankecantikan #beausitiUtara #beausitiPerak #beausitiTerengganu #beauSitiPenang #teamSTARZ #beausitiSQUAD. ⠀⠀⠀

Pretty, sweet, soft and always put smile on your face. Not even once will complaint. This must partner made in heaven. ❤️❤️❤️ Your perfect companion other than your soulmate. 😊
#montchoco #shahalamfooddelivery #montchocoselangor #viralfood #foodstagram #foodblogger#youtuber #kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #kekklang #kekpuchong

Pretty, sweet, soft and always put smile on your face. Not even once will complaint. This must partner made in heaven. ❤️❤️❤️ Your perfect companion other than your soulmate. 😊 #montchoco #shahalamfooddelivery #montchocoselangor #viralfood #foodstagram #foodblogger#youtuber #kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #kekklang #kekpuchong

Selalu makan cadbury kadang-kadang nak makan patchi plak.
Sama jugak dgn kek coklat.
Selalu makan yang biasa, sekali sekala nak yang premium jugak. 
looking for premium choc cake 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO
💯 Swiss chocolate from Switzerland
Price : RM 32.00
Weight : 350gram
Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya
Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️
#kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Selalu makan cadbury kadang-kadang nak makan patchi plak. Sama jugak dgn kek coklat. Selalu makan yang biasa, sekali sekala nak yang premium jugak. looking for premium choc cake 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO 💯 Swiss chocolate from Switzerland Price : RM 32.00 Weight : 350gram Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️ #kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Assalamualaikum ❤️ looking for 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO
💯 Swiss chocolate from Switzerland
Price : RM 32.00
Weight : 350gram
Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya
Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️
#kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Assalamualaikum ❤️ looking for 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO 💯 Swiss chocolate from Switzerland Price : RM 32.00 Weight : 350gram Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️ #kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣
✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣
✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣
✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣
✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣
✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit.

Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞
whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣ ✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣ ✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣ ✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣ ✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣ ✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit. Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞 whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣
✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣
✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣
✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣
✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣
✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit.

Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞
whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣ ✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣ ✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣ ✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣ ✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣ ✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit. Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞 whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣
✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣
✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣
✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣
✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣
✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit.

Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞
whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣ ✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣ ✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣ ✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣ ✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣ ✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit. Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 💞 whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣
✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣
✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣
✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣
✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣
✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit.

Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas 
whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. ⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣⁣ ✨Kacip Fatimah • Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣⁣ ✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun ⁣ ✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣⁣ ✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣⁣ ✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit. Sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya, umifidas whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #kacipfatimah #teamSTARZ #beausitiSQUAD. #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#olaklempit

Boleh ke kalau nak mix Cocoa Collagen ni dengan supplemen kecantikan yang lain?
.
Jawapannya YA! BOLEH!
.
Untuk yang ada masalah kulit berminyak, berjerawat, berparut dan kusam tu boleh ambil bersama dengan Clear Tablet. Yang ada masalah kulit kusam, tak berseri, kering dan kedutan tu boleh mix Cocoa Collagen bersama Gleam Tablet.
.
Yang nak fokuskan untuk mengekalkan kulit yang awet muda, boleh ambil Cocoa Collagen ni dengan D’folia capsule.
.
ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20)
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35)
Cocoa Collagen Pack RM67.50 (ahli RM60.75)
.

Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning
#sendayutinggi #cocoacollagen #gleamtablet #cleartablet #dfolia

Boleh ke kalau nak mix Cocoa Collagen ni dengan supplemen kecantikan yang lain? . Jawapannya YA! BOLEH! . Untuk yang ada masalah kulit berminyak, berjerawat, berparut dan kusam tu boleh ambil bersama dengan Clear Tablet. Yang ada masalah kulit kusam, tak berseri, kering dan kedutan tu boleh mix Cocoa Collagen bersama Gleam Tablet. . Yang nak fokuskan untuk mengekalkan kulit yang awet muda, boleh ambil Cocoa Collagen ni dengan D’folia capsule. . ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20) ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35) Cocoa Collagen Pack RM67.50 (ahli RM60.75) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning #sendayutinggi #cocoacollagen #gleamtablet #cleartablet #dfolia

Coklat setebal ini. 🤤

looking for 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO
💯 Swiss chocolate from Switzerland
Price : RM 32.00
Weight : 350gram
Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya
Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️
#kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Coklat setebal ini. 🤤 looking for 🍰 🥧🧁? PREMIUM SWISS MONTCHOCO 💯 Swiss chocolate from Switzerland Price : RM 32.00 Weight : 350gram Delivery percuma area Kota Kemuning & Kg Lombong dan sekitarnya Whatsapp 017-5481466 untuk tempahan ❤️ #kotakemuning #shahalam #foodshahalam #kekshahalam #montchoco

Hi ST Lovers ! Lama kan admin tak up post jadual skincare macam ni ? Mesti korang rindu kan..
.
So kali ni admin post jadual skincare untuk Kulit Berminyak, Berjerawat & Pori Besar pulak ye. Kalau korang dah sedia ada produk-produk ni kat rumah boleh follow rutin ni. Kalau tak ada, boleh grab di website ST atau walk-in ke outlet berdekatan ya.
.
Acne Cleansing Gel RM37.00 (ahli RM33.30)
X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10)
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50)
72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50)
Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning
#sendayutinggi #acnecleansinggel #72hrmoistx #mattesunscreen #facialscrub #cleartablet #mattepowder #acnebalm

Hi ST Lovers ! Lama kan admin tak up post jadual skincare macam ni ? Mesti korang rindu kan.. . So kali ni admin post jadual skincare untuk Kulit Berminyak, Berjerawat & Pori Besar pulak ye. Kalau korang dah sedia ada produk-produk ni kat rumah boleh follow rutin ni. Kalau tak ada, boleh grab di website ST atau walk-in ke outlet berdekatan ya. . Acne Cleansing Gel RM37.00 (ahli RM33.30) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85) Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning #sendayutinggi #acnecleansinggel #72hrmoistx #mattesunscreen #facialscrub #cleartablet #mattepowder #acnebalm

🕰🕰🕰🕰🕰🕰
Jangan lupa! 😉 Waktu paling sesuai untuk mengambil BeauSiti adalah sesudu sebelum sarapan di antara 7-8am, dan sesudu selepas dinner di antara 8-11pm ✨ Dapatkan manfaat perlindungan dan bantuan merejuvenasikan sel-sel serta penyingkiran toksin dari BeauSiti Beautéssence hari ini!
⁣
BeauSiti juga bertindak membantu memelihara kulit & tubuh badan agar sihat dan cantik, dan membantu meningkatkan keintiman dan kesihatan wanita secara menyeluruh. ⁣sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya umifidas 💞
whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti  #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #teamSTARZ #beausitiSQUAD #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran  #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#sgrambai#olaklempit

🕰🕰🕰🕰🕰🕰 Jangan lupa! 😉 Waktu paling sesuai untuk mengambil BeauSiti adalah sesudu sebelum sarapan di antara 7-8am, dan sesudu selepas dinner di antara 8-11pm ✨ Dapatkan manfaat perlindungan dan bantuan merejuvenasikan sel-sel serta penyingkiran toksin dari BeauSiti Beautéssence hari ini! ⁣ BeauSiti juga bertindak membantu memelihara kulit & tubuh badan agar sihat dan cantik, dan membantu meningkatkan keintiman dan kesihatan wanita secara menyeluruh. ⁣sebarang pembelian/urusan boleh hubungi saya umifidas 💞 whatsapp 0172937173/ click link di bio je !👋🏻 #TipsBeausiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSiti #tipcantik #minumankecantikan #roselle #aloeve #delima #teamSTARZ #beausitiSQUAD #portklang #klang #bukittinggiklang #andalasklang #kotakemuning #jalankebun #shahalam #pandamaran #rantaupanjangklang #telokpanglimagarang #jenjarom #banting #jugra #morib#sijangkang#kanchongdarat#sgrambai#olaklempit

Acne Cream dah RESTOCK!!!
.
Tahu tak Acne Cream ni untuk apa? Acne Cream ni bantu untuk memudarkan parut terutamanya parut jerawat, mengecilkan tampilan pori terbuka dan kawal pengeluaran sebum berlebihan.
.
Acne Cream ni tak perlu pakai seluruh wajah, cukup pakai pada kawasan yang bermasalah seperti di kawasan pori, jerawat dan parut. Acne Cream ni boleh tahan sehingga 2-3 bulan dan pakai hanya pada waktu malam tau!
.
Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
.
Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning
#sendayutinggi #acnecream

Acne Cream dah RESTOCK!!! . Tahu tak Acne Cream ni untuk apa? Acne Cream ni bantu untuk memudarkan parut terutamanya parut jerawat, mengecilkan tampilan pori terbuka dan kawal pengeluaran sebum berlebihan. . Acne Cream ni tak perlu pakai seluruh wajah, cukup pakai pada kawasan yang bermasalah seperti di kawasan pori, jerawat dan parut. Acne Cream ni boleh tahan sehingga 2-3 bulan dan pakai hanya pada waktu malam tau! . Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning #sendayutinggi #acnecream

TITAN GEL GOLD
.
Penyelesaian Kepada Masalah Zakar Anda
.
KELEBIHAN TITAN GEL GOLD:
✔ Membesarkan & memanjangkan saiz zakar
✔ Tahan lebih lama ketika diranjang
✔ Mendapatkan orgasme yang lebih nikmat
✔ Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang
✔ Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi
✔ Meningkatkan stamina dan membangkitkan ghairah libido
.
**Kesan TITAN GEL GOLD adalah 2x lebih kuat daripada TITAN GEL BIASA**
.
COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
WHATSAPP: 0142397669
.
#titangelgold #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

TITAN GEL GOLD . Penyelesaian Kepada Masalah Zakar Anda . KELEBIHAN TITAN GEL GOLD: ✔ Membesarkan & memanjangkan saiz zakar ✔ Tahan lebih lama ketika diranjang ✔ Mendapatkan orgasme yang lebih nikmat ✔ Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang ✔ Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi ✔ Meningkatkan stamina dan membangkitkan ghairah libido . **Kesan TITAN GEL GOLD adalah 2x lebih kuat daripada TITAN GEL BIASA** . COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP: 0142397669 . #titangelgold #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

Bini ternganga sampai ke subuh bang!!
.
Produk ini direka khas untuk golongan seperti abang2, yang sudah berumahtangga
.
Usah ulang kesilapan abang2 lagi. Ubahlah sekarang
.
Dengan Pinang Muda Skyviral ni, tahan lame sehingga 45 minit tiada masalah pada abang2...... Yang penting abang2 berpuas hati!
.
Umpama sang rimau yg geramm tatkala menerkam mangsanya! Aauuummmmm.. .
.
☑ 3X lebih tahan lama hingga 45 minit,  mahupun 1 jam
☑ 100% herba & tiada bahan kimia! (lulus KKM)
☑ Dibuat Dari Bahan Semula Jadi (HALAL)
.
.
➡COD: Shah Alam, Klang
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Whatsapp 📞 0142397669
.
#pinangmuda #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

Bini ternganga sampai ke subuh bang!! . Produk ini direka khas untuk golongan seperti abang2, yang sudah berumahtangga . Usah ulang kesilapan abang2 lagi. Ubahlah sekarang . Dengan Pinang Muda Skyviral ni, tahan lame sehingga 45 minit tiada masalah pada abang2...... Yang penting abang2 berpuas hati! . Umpama sang rimau yg geramm tatkala menerkam mangsanya! Aauuummmmm.. . . ☑ 3X lebih tahan lama hingga 45 minit,  mahupun 1 jam ☑ 100% herba & tiada bahan kimia! (lulus KKM) ☑ Dibuat Dari Bahan Semula Jadi (HALAL) . . ➡COD: Shah Alam, Klang 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Whatsapp 📞 0142397669 . #pinangmuda #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar
✔ Biar 3 Minit Untuk Serap
✔ Boleh Terus On The Game!
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar ✔ Biar 3 Minit Untuk Serap ✔ Boleh Terus On The Game! ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

XTRA INCH
.
Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
.
*KEBAIKAN XTRA INCH*
➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
➡Membantu proses pembentukan otot
➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
.
XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
.
🏃Cod: Shah Alam & Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
*DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
.
#xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

XTRA INCH . Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !! . *KEBAIKAN XTRA INCH* ➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar. ➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang. ➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci ➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras ➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk ➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih ➡Membantu proses pembentukan otot ➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah . XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)* . 🏃Cod: Shah Alam & Klang 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . *DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN* . #xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

XTRA INCH
.
Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
.
*KEBAIKAN XTRA INCH*
➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
➡Membantu proses pembentukan otot
➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
.
XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
.
🏃Cod: Shah Alam & Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
*DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
.
#xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

XTRA INCH . Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !! . *KEBAIKAN XTRA INCH* ➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar. ➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang. ➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci ➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras ➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk ➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih ➡Membantu proses pembentukan otot ➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah . XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)* . 🏃Cod: Shah Alam & Klang 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . *DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN* . #xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

TITAN CAPSULE
.
| BESAR | PANJANG | KERAS | TAHAN LAMA |

SAIZ Besar ➨KEKUATAN Padu ➨STAMINA Tinggi
.
Mencari produk menambah saiz zakar? 
Mencari produk yang benar-benar menjamin hasil dan berkesan? 
Maka anda perlu TITAN CAPSULE! Kesan seawal 2 minggu.
.
Produk Yang Selamat Berasaskan Herba 100%.
.
✔Diiktiraf oleh FDA international (Food and Drug Administration)
✔Selamat Dan Terbukti Melalui Kajian Klinikal.
✔Dikilangkan Oleh Kilang berstatus GMP
(Good Manufacturing Procedure).
.
Kadar kejayaan Pengambilan Titan Capsule adalah sangat tinggi. 
Jadi lebih cepat anda amalkan pengambilan Titan Capsule ,lebih cepat anda akan melihat hasilnya.
♡Zakar Lebih PANJANG
♡Zakar Lebih BESAR
♡Zakar Lebih KERAS (kukuh Ereksi). Bertenaga ketika SEKS
♡Mencapai ereksi lebih TAHAN LAMA di atas katil.
.
Kebaikan TITAN CAPSULE
➨Berkesan utk meningkatkan keinginan seks dan stamina anda
➨Pil ini diformulakan khas untuk MENINGKATKAN SIZE ZAKAR S-XL
➨Zakar lebih keras & lebih besar
➨Memberi kepuasan maksima ketika bersama pasangan
➨Tiada lagi pancutan pramatang
➨Eraksi penuh pada batang zakar
➨20x lebih pantas bagi mereka yg ingin membina saiz
➨Si isteri tersenyum puas dan tidak akan mengeluh / merungut lagi
➨Air mani bertambah
(KESAN TITAN CAPSULE ADALAH KEKAL)
.
ZAKAR YANG PANJANG & BESAR DAN TAHAN LAMA dengan STAMINA SEKSUAL yang hebat dapat menambahkan level keyakinan anda sebagai lelaki SEJATI..
.
TITAN CAPSULE 
SIZE POWER STAMINA
Titan Capsule | Membesar, Saiz Zakar Lebih Kuat dan Ereksi Lebih Lama.
Kandungan : 30 biji per botol
Original Made in Russia
.
Jangan tunggu lagi, dapatkan segera !! .
➡COD area Shah Alam, Klang
📮FREE POSTAGE 1 Malaysia
.
Whatsapp 📲 0142397669
.
#titancapsule #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

TITAN CAPSULE . | BESAR | PANJANG | KERAS | TAHAN LAMA | SAIZ Besar ➨KEKUATAN Padu ➨STAMINA Tinggi . Mencari produk menambah saiz zakar? Mencari produk yang benar-benar menjamin hasil dan berkesan? Maka anda perlu TITAN CAPSULE! Kesan seawal 2 minggu. . Produk Yang Selamat Berasaskan Herba 100%. . ✔Diiktiraf oleh FDA international (Food and Drug Administration) ✔Selamat Dan Terbukti Melalui Kajian Klinikal. ✔Dikilangkan Oleh Kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Procedure). . Kadar kejayaan Pengambilan Titan Capsule adalah sangat tinggi. Jadi lebih cepat anda amalkan pengambilan Titan Capsule ,lebih cepat anda akan melihat hasilnya. ♡Zakar Lebih PANJANG ♡Zakar Lebih BESAR ♡Zakar Lebih KERAS (kukuh Ereksi). Bertenaga ketika SEKS ♡Mencapai ereksi lebih TAHAN LAMA di atas katil. . Kebaikan TITAN CAPSULE ➨Berkesan utk meningkatkan keinginan seks dan stamina anda ➨Pil ini diformulakan khas untuk MENINGKATKAN SIZE ZAKAR S-XL ➨Zakar lebih keras & lebih besar ➨Memberi kepuasan maksima ketika bersama pasangan ➨Tiada lagi pancutan pramatang ➨Eraksi penuh pada batang zakar ➨20x lebih pantas bagi mereka yg ingin membina saiz ➨Si isteri tersenyum puas dan tidak akan mengeluh / merungut lagi ➨Air mani bertambah (KESAN TITAN CAPSULE ADALAH KEKAL) . ZAKAR YANG PANJANG & BESAR DAN TAHAN LAMA dengan STAMINA SEKSUAL yang hebat dapat menambahkan level keyakinan anda sebagai lelaki SEJATI.. . TITAN CAPSULE SIZE POWER STAMINA Titan Capsule | Membesar, Saiz Zakar Lebih Kuat dan Ereksi Lebih Lama. Kandungan : 30 biji per botol Original Made in Russia . Jangan tunggu lagi, dapatkan segera !! . ➡COD area Shah Alam, Klang 📮FREE POSTAGE 1 Malaysia . Whatsapp 📲 0142397669 . #titancapsule #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

MUIRA POP CANDY 🍓🍓
.
➕LEBIH KERAS!
➕LEBIH TEGANG!
➕LEBIH MANTAP!
➕LEBIH TAHAN LAMA!
➕ZAKAR LEBIH PANJANG & BESAR!
.
❇Terrr(paksa) pancut awal?
❇Tak mampu kawal game lama-lama?
❇Terasa kalah sebab isteri amalkan jamu rapat ketat, tak boleh tahannnn?
.
Rileks bang.. Muira Pop Candy dah ada sekarang untuk bantu abang jadi hero kembali. .
.
Fungsi Muira Pop : 🍓 . . .
✔Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang
✔Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi
✔Lambat pancut dan tahan lama
✔Melancarkan peredaran darah
✔Meningkatkan stamina
✔Mendapat lebih nikmat
✔Membangkitkan ghairah
✔Membesarkan saiz zakar
✔Memanjangkan zakar
.
.
JANGAN RISAU!!. .
✔100% herba terpilih dari Brazil
✔Selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan. .
➡Cod: Shah Alam, Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
DROPSHIP juga diperlukan**
.
#muirapop #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

MUIRA POP CANDY 🍓🍓 . ➕LEBIH KERAS! ➕LEBIH TEGANG! ➕LEBIH MANTAP! ➕LEBIH TAHAN LAMA! ➕ZAKAR LEBIH PANJANG & BESAR! . ❇Terrr(paksa) pancut awal? ❇Tak mampu kawal game lama-lama? ❇Terasa kalah sebab isteri amalkan jamu rapat ketat, tak boleh tahannnn? . Rileks bang.. Muira Pop Candy dah ada sekarang untuk bantu abang jadi hero kembali. . . Fungsi Muira Pop : 🍓 . . . ✔Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang ✔Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi ✔Lambat pancut dan tahan lama ✔Melancarkan peredaran darah ✔Meningkatkan stamina ✔Mendapat lebih nikmat ✔Membangkitkan ghairah ✔Membesarkan saiz zakar ✔Memanjangkan zakar . . JANGAN RISAU!!. . ✔100% herba terpilih dari Brazil ✔Selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan. . ➡Cod: Shah Alam, Klang 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP  0142397669 . DROPSHIP juga diperlukan** . #muirapop #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

GAMBIR EMAS PLUS GEL
.
Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu.
.
Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit!
.
Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA.
.
4 DALAM 1
-KERAS
-LAMA
-PANJANG
-BESAR
.
100% organik, halal, bersih dan selamat! Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi!
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
WHATSAPP 📱 0142397669
.
*DROPSHIP juga diperlukan*
.
#gambiremasplusgel #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #gmklang #klang #codklang #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #kulai

GAMBIR EMAS PLUS GEL . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 . *DROPSHIP juga diperlukan* . #gambiremasplusgel #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #gmklang #klang #codklang #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #kulai

🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN?
.
• Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan.
.
• Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
.
🔥 Fungsi America Superman:
✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
✔Meningkatkan saiz zakar.
✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks
.
➡ COD: Shah Alam, Klang
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#americasuperman #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita) . 🔥 Fungsi America Superman: ✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang. ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. ✔Meningkatkan saiz zakar. ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa. ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks . ➡ COD: Shah Alam, Klang 📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia . Whatsapp 📞 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar
✔ Biar 3 Minit Untuk Serap
✔ Boleh Terus On The Game!
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar ✔ Biar 3 Minit Untuk Serap ✔ Boleh Terus On The Game! ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

2 boxes Mini Fruits tart with custard cream cheese 😋

#fallaskitchen #cake #homebaker

2 boxes Mini Fruits tart with custard cream cheese 😋 #fallaskitchen #cake #homebaker

Pink n sweet swirls! Thanks Arif!

#fallaskitchen #cake #homebaker #birthdaycake

Pink n sweet swirls! Thanks Arif! #fallaskitchen #cake #homebaker #birthdaycake

Ayam Cheese pun nk berfilter tauu ! Baruu like boleh meningkat 👻⁣
⁣
Disebalik filter ni memang dh ⁣⁣flawless dh cheese ni , tengok lh banyak mcm tu , cheese premium kot ! ⁣
⁣
Kalau nk hilang craving korang tu boleh dh makan dengan ayam cheese kami . ⁣
⁣
So better order cepat nnti tutup dah craving tgk story bang aduh malam 🤤😢⁣
⁣⁣⁣⁣
WAKTU OPERASI ⁣⁣⁣⁣
4:00PM - 10:00PM⁣⁣⁣⁣
WALK IN DAN DELIVERY ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
AMARAN : TAHAN CRAVING BISA BIKIN KAMU STRESS⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#ayamcheese #craving #ngidam #teringin #sedap #lapar #terliur #bulanpuasa #bulanramdan #shahalam #klang #selangor #jalankebun #bukitnaga #johansetia #kgjawa #sentosa #sgkandis #kglombongshahalam #kotakemuning #bukitkemuning #kampungjawa #bandarputera2 #bandarputeriklang #bandarputera

Ayam Cheese pun nk berfilter tauu ! Baruu like boleh meningkat 👻⁣ ⁣ Disebalik filter ni memang dh ⁣⁣flawless dh cheese ni , tengok lh banyak mcm tu , cheese premium kot ! ⁣ ⁣ Kalau nk hilang craving korang tu boleh dh makan dengan ayam cheese kami . ⁣ ⁣ So better order cepat nnti tutup dah craving tgk story bang aduh malam 🤤😢⁣ ⁣⁣⁣⁣ WAKTU OPERASI ⁣⁣⁣⁣ 4:00PM - 10:00PM⁣⁣⁣⁣ WALK IN DAN DELIVERY ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ AMARAN : TAHAN CRAVING BISA BIKIN KAMU STRESS⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #ayamcheese #craving #ngidam #teringin #sedap #lapar #terliur #bulanpuasa #bulanramdan #shahalam #klang #selangor #jalankebun #bukitnaga #johansetia #kgjawa #sentosa #sgkandis #kglombongshahalam #kotakemuning #bukitkemuning #kampungjawa #bandarputera2 #bandarputeriklang #bandarputera

Alhamdulillah , kalau berbaloi kami pun happy ✨⁣
⁣
Thankyou Cik Mira Ahmad sudi sharing ! ⁣
So kami dh settle hantar untuk cik mira ✨⁣
⁣
Korang kalau nk jugak boleh whatsapp kami untuk delivery atau walk in terus untuk dapat panas2 😋⁣
⁣
So tkya craving lama lama lagi 😹⁣⁣
⁣⁣⁣
WAKTU OPERASI ⁣⁣⁣
4:00PM - 10:00PM⁣⁣⁣
WALK IN DAN DELIVERY ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
AMARAN : TAHAN CRAVING BISA BIKIN KAMU STRESS⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#ayamcheese #craving #ngidam #teringin #sedap #lapar #terliur #bulanpuasa #bulanramdan #shahalam #klang #selangor #jalankebun #bukitnaga #johansetia #kgjawa #sentosa #sgkandis #kglombongshahalam #kotakemuning #bukitkemuning #kampungjawa #bandarputera2 #bandarputeriklang #bandarputera

Alhamdulillah , kalau berbaloi kami pun happy ✨⁣ ⁣ Thankyou Cik Mira Ahmad sudi sharing ! ⁣ So kami dh settle hantar untuk cik mira ✨⁣ ⁣ Korang kalau nk jugak boleh whatsapp kami untuk delivery atau walk in terus untuk dapat panas2 😋⁣ ⁣ So tkya craving lama lama lagi 😹⁣⁣ ⁣⁣⁣ WAKTU OPERASI ⁣⁣⁣ 4:00PM - 10:00PM⁣⁣⁣ WALK IN DAN DELIVERY ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ AMARAN : TAHAN CRAVING BISA BIKIN KAMU STRESS⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #ayamcheese #craving #ngidam #teringin #sedap #lapar #terliur #bulanpuasa #bulanramdan #shahalam #klang #selangor #jalankebun #bukitnaga #johansetia #kgjawa #sentosa #sgkandis #kglombongshahalam #kotakemuning #bukitkemuning #kampungjawa #bandarputera2 #bandarputeriklang #bandarputera

Alhamdulillah tq dear pick up barang ST kat rumah ahkak malam tadi 💖💖💖 Memula order #whiteningpearlcream pastu nasib tanya stock #dtoxst. Langkah kanan sebab ahkak baru dapat stock 🤩🤩🤩 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Alhamdulillah tq dear pick up barang ST kat rumah ahkak malam tadi 💖💖💖 Memula order #whiteningpearlcream pastu nasib tanya stock #dtoxst. Langkah kanan sebab ahkak baru dapat stock 🤩🤩🤩 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Alhamdulillah tq dear repeat order product ST. Kalini #mattifyingsettingspray 😘

Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Alhamdulillah tq dear repeat order product ST. Kalini #mattifyingsettingspray 😘 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Alhamdulillah petang balik kerja terus inform customer sebab dia nak datang amik barang.

Tq dear repeat order product ST 😘😘😘 #easyfull 2can
#slimmax
#mattetranslucentpowder code nude

Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85

#irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Alhamdulillah petang balik kerja terus inform customer sebab dia nak datang amik barang. Tq dear repeat order product ST 😘😘😘 #easyfull 2can #slimmax #mattetranslucentpowder code nude Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 #irfanirdinaenterprise #readystock #makeup #sypakaisyjual #sendayutinggi #trustedseller #onlineseller #original #skincare #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #econsavekotakemuning #sukselangor #kotakemuning

Good news to my beloved customers, now we are providing bouquet service as well.

Chocolate bouquet. 
During this pandemic, we are still here provide simple bonquet according to your preference.

For further Details or enquiries,
Whatsapp
016-7047625 (Tamil)
012-6034464 (Poovan)

#eaglesevent #Proposal #Party
#Planner #Events #Surprise #Delivery  #Roomdeco #Hoteldeco #Decorations #Interior #Exterior #Balloons #Roses #Candles #Selangor #Kualalumpur #Putrajaya #Cyberjaya #Shahalam #Klang #Kotakemuning #Petalingjaya #Kelanajaya #Damansara #Sunway #Subang #Spread #The #Love

Good news to my beloved customers, now we are providing bouquet service as well. Chocolate bouquet. During this pandemic, we are still here provide simple bonquet according to your preference. For further Details or enquiries, Whatsapp 016-7047625 (Tamil) 012-6034464 (Poovan) #eaglesevent #Proposal #Party #Planner #Events #Surprise #Delivery #Roomdeco #Hoteldeco #Decorations #Interior #Exterior #Balloons #Roses #Candles #Selangor #Kualalumpur #Putrajaya #Cyberjaya #Shahalam #Klang #Kotakemuning #Petalingjaya #Kelanajaya #Damansara #Sunway #Subang #Spread #The #Love

Siapa yang tengah cari supplement 💯 menjadi & serum yang harga mampu milik boleh pm I

2 item ni paling hot selling tau. #birdnestessence & #magicalcpure ni kalau I restock kejap je habis licin! .
.
Iolls memang sarankan amik vitamin MCP ni untuk penjagaan dalaman dan BNE serum ni untuk penjagaan luaran
.
.
Harga sangat sangat mampu milik. Berminat boleh terus tekan link kat bio 😘
.
.

#magicalcpure #magicalcpuremurah #magicalcpurehq #magicalcpureklang #magicalcpurekualalangat #naklawa #mcp #codjalankebun #codkotakemuning #codtelokpanglimagarang #codrimbayu #jalankebun #kotakemuning #teamwaniechenan #teamzieyana #mcpklang #bneserum #birdnestessence #birdnestessencebypna

Siapa yang tengah cari supplement 💯 menjadi & serum yang harga mampu milik boleh pm I 2 item ni paling hot selling tau. #birdnestessence & #magicalcpure ni kalau I restock kejap je habis licin! . . Iolls memang sarankan amik vitamin MCP ni untuk penjagaan dalaman dan BNE serum ni untuk penjagaan luaran . . Harga sangat sangat mampu milik. Berminat boleh terus tekan link kat bio 😘 . . #magicalcpure #magicalcpuremurah #magicalcpurehq #magicalcpureklang #magicalcpurekualalangat #naklawa #mcp #codjalankebun #codkotakemuning #codtelokpanglimagarang #codrimbayu #jalankebun #kotakemuning #teamwaniechenan #teamzieyana #mcpklang #bneserum #birdnestessence #birdnestessencebypna

Kopi ratu, kurma dhuha,D Marco,royal v.
Semua dh berpunya.
.
Utk cod,s.alam,subang jaya,puchong.
.
Stok ada lagi.
Nk oder blh wsap je.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama#seksyen13
#seriperistana#glenmarie
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh
#alamimpian#kotakemuning
#bandarsericoaldfield
.
Like and Follow Leeya (JB2052S) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453

Kopi ratu, kurma dhuha,D Marco,royal v. Semua dh berpunya. . Utk cod,s.alam,subang jaya,puchong. . Stok ada lagi. Nk oder blh wsap je. . Warga #saujanautama dan sekitar Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH . Dapatkan secara COD di : . #saujanautama#seksyen13 #seriperistana#glenmarie #bukitsaujana#seripagi #bandarhillpark#bukitjelutong #merbausempak#bandarsunway #payajaras#sunwaykayangan #desacoaldfield#cahayaspk #desamoccis#penjarasgbuloh #alamimpian#kotakemuning #bandarsericoaldfield . Like and Follow Leeya (JB2052S) di: IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya Page- jrm.saujana utama leeya . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya #jamuratumalaya#jrmselayang #jrmshahalam#wajargunajrm #jrmsgbuloh#jrmkepong #jrmdamansaradamai . Klick link di bio@wsap ke Www.wasap.my/60123992453

Worrying about organising a small event during this Movement Control Order . During this pandemic, we are still here provide simple deco according to your preference. Less than Rm 3xx.

Birthday/Anniversary/Father's day/Proposal/Pet's Birthday

For further Details or enquiries,
Whatsapp
016-7047625 (Tamil)
012-6034464 (Poovan)

Control the crowd as well. 
Always wear a mask.
Use sanitizer regularly.
Be clean and safe. 
#eaglesevent #Proposal
#Planner #Party
#Planner #Events #Surprise #Delivery  #Roomdeco #Hoteldeco #Decorations #Interior #Exterior #Balloons #Roses #Candles #Selangor #Kualalumpur #Putrajaya #Cyberjaya #Shahalam #Klang #Kotakemuning #Petalingjaya #Kelanajaya #Damansara #Sunway #Subang #Spread #The #Love

Worrying about organising a small event during this Movement Control Order . During this pandemic, we are still here provide simple deco according to your preference. Less than Rm 3xx. Birthday/Anniversary/Father's day/Proposal/Pet's Birthday For further Details or enquiries, Whatsapp 016-7047625 (Tamil) 012-6034464 (Poovan) Control the crowd as well. Always wear a mask. Use sanitizer regularly. Be clean and safe. #eaglesevent #Proposal #Planner #Party #Planner #Events #Surprise #Delivery #Roomdeco #Hoteldeco #Decorations #Interior #Exterior #Balloons #Roses #Candles #Selangor #Kualalumpur #Putrajaya #Cyberjaya #Shahalam #Klang #Kotakemuning #Petalingjaya #Kelanajaya #Damansara #Sunway #Subang #Spread #The #Love

Peminat TRUE ISLAND....made in KOREA....
.
☑️HONEY BEE VENOM..
☑️ALASKA..
.
ALL READY STOCK...
Honeybee❤️, Alaska❤️Alpine Snow White Serum ❤️.Delimara❤️Royal Pine ❤️Nafura Lumiere ❤️..
COD CAJ ⬇️..
#Kotakemuning.
#Alamimpian.
#Jalankebun.
#Bukitnaga.
#Johansetia.
#Sriandalasklang.
#Bukittinggiklang.
#Tamansentosaklang.
#ShahalamSek7, Seksyen26--->Seksyen32.
#Hospitalshahalam dan sekitar.
.
Self Pickup✔️BANDAR PUTERA 
Postege Everyday...
Pm ANIS untuk dapatkan barangan di atas.... http://www.wasap.my/60137431596/NafuraHanis
#joindroshipagent
#teamanis

Peminat TRUE ISLAND....made in KOREA.... . ☑️HONEY BEE VENOM.. ☑️ALASKA.. . ALL READY STOCK... Honeybee❤️, Alaska❤️Alpine Snow White Serum ❤️.Delimara❤️Royal Pine ❤️Nafura Lumiere ❤️.. COD CAJ ⬇️.. #Kotakemuning. #Alamimpian. #Jalankebun. #Bukitnaga. #Johansetia. #Sriandalasklang. #Bukittinggiklang. #Tamansentosaklang. #ShahalamSek7, Seksyen26---Seksyen32. #Hospitalshahalam dan sekitar. . Self Pickup✔️BANDAR PUTERA Postege Everyday... Pm ANIS untuk dapatkan barangan di atas.... http://www.wasap.my/60137431596/NafuraHanis #joindroshipagent #teamanis

Alhamdulillah terjual 2 barang ni.

Mint Bliss - krim/losyen untuk kaki. Sesuai untuk yang banyak berjalan dan lenguh2 kaki 🦶🦵🦶 Timewise Gel Mask - mask untuk yang mengalami masalah kulit kering dan sensitif 🧖‍♀️🧖‍♀️🧖‍♀️ Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Alhamdulillah terjual 2 barang ni. Mint Bliss - krim/losyen untuk kaki. Sesuai untuk yang banyak berjalan dan lenguh2 kaki 🦶🦵🦶 Timewise Gel Mask - mask untuk yang mengalami masalah kulit kering dan sensitif 🧖‍♀️🧖‍♀️🧖‍♀️ Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 #irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Alhamdulillah done order untuk promo bulan ni.

Uols nak oder jangan sesegan pm ahkak ye 😁

Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Alhamdulillah done order untuk promo bulan ni. Uols nak oder jangan sesegan pm ahkak ye 😁 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 #irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Assalamualaikum uolsssss.

Pernah dengar tak WATER SPA Mary Kay?

Kalo tak pernah dengar ini adalah kombinasi paling bagus untuk kulit kering dan masalah pada kulit muka.

Swipe 👉👉👉 untuk maklumat lanjut.

Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Assalamualaikum uolsssss. Pernah dengar tak WATER SPA Mary Kay? Kalo tak pernah dengar ini adalah kombinasi paling bagus untuk kulit kering dan masalah pada kulit muka. Swipe 👉👉👉 untuk maklumat lanjut. Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 #irfanirdinaenterprise #readystock #marykay #beautyconsultant #makeup #sypakaisyjual #econsavekotakemuning #kotakemuning #seksyen29shahalam #bandarrimbayukotakemuning #sukselangor

Alhamdulillah.

Terima kasih buat Puan Aqilah our new #ahzabrownieslovelies customer. 💙

Terima kasih order dan percayakan @ahza_brownies 
RM30 
@ahza_brownies 
@ahza_brownies 
@ahza_brownies 
www.wasap.my/60162988151

#ahzabrownies 
#chocbrownies #brownies
#browniessedap
#homemadebrownies 
#bakewithpassion 
#premiumcocoapowder 
#JalanKebun #KotaKemuning 
#ShahAlam

Alhamdulillah. Terima kasih buat Puan Aqilah our new #ahzabrownieslovelies customer. 💙 Terima kasih order dan percayakan @ahza_brownies RM30 @ahza_brownies @ahza_brownies @ahza_brownies www.wasap.my/60162988151 #ahzabrownies #chocbrownies #brownies #browniessedap #homemadebrownies #bakewithpassion #premiumcocoapowder #JalanKebun #KotaKemuning #ShahAlam